MAAF KAWAN .

hari : rabu (11/05/2011)

hari ini ite nak berkongsi cerita sikit pasal hari derita ite .
khamis lalu ite keje malam , time rehat kol 3 pagi ite mam la LAKSA
wahh . after makan sakitt perutt la plak . huh 
bayangkan sampai 6 kali masuk toilet . time keje lagi la sampai MAK LAMPIR bukan nama sebenar marah asyik g tandas jerk . 
time balik da sampai rumah badan dah mula lemah longlai . 
dengan CERET BERETnya + MUNTAH"
haaa . gila . 
malam 2 da ta keje . konon cuti la . heee
sakitt ni bermula dari khamis pagi hingga semalam petang . 
haaa . 
isnin pagi lagi la da siap" nak g keje . lepas tuh dengan CERET BERETnya ag . huh .
amik keputusan baik berhenti kerja teruss . 
dengan badan ite yang lemah je ni . ite ni kene KERACUNAN MAKANAN kew ?
 sampai membe" semua cakap nape makin KURUS kowh sakitt ka ? . 
haaa ! ! !
KURUS ka ?


TAK kan ? biasa jerk . 

huhuhu .
sekarang ni ite TANAM ANGGUR kat belakang rumah kalau nak tahu la . 
kadang-kadang tengah bosan" teringat sama kawan :


NUR AISHAHIRA . 
ite rindu sama dia . susah mahu jumpa dia lepas ni . 


BAK YULI . 
ite da anggap dia macam mak ite sendiri . sampaikan dia 3G suami dia , ite sebok nak jugak .
hahaha .  


BAK JUM dan BAK PUR . 
mereka berdua selalu buat lawak . 
BAK JUM perangai dia macam budak" sampai semua owg ketawakan dia pun ta tahu malu . 


BAK TEMBAM .
setiap masa madah ngantuk saja . 
tak kira la siang ke malam . 
semua orang nanti jadi mangsa dia tok ganti kan tempat dia nak g toilet . 

erm .
di sini ite minta maaf sangat" kalau ada buad salah sama kamu semua . coz benti tiba" saja .
terutamanya MAMMY ite . iaitu KAK MAYA . pic ta de  .
ite juga ad sebab la berhenti . bukannya sengaja pun .
dengan driver van yang GILA nak mampuss TIAP" hari sendd TEXT jiwang . 
HAAA
pikir balik kang nanti dia buadd pape kat ite lagi susah . 
so , 
BERHENTI KERJA adalah keputusan yang paling baguss . 
kepala ni ta de nak pikir" lagi pasal MAK LAMPIR
hah !

*tadi eyra sendd text ajak kewo sama budak BH7 . ta tahu la p ke ta . law free ite join ea . 

No comments:

Post a Comment